Zv/ministri kosovar i Drejtësisë shkon në Hagë, aty e takon kryetaren e Speciales

Lajme

Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), znj. Ekaterina Trendafilova së bashku me Administratoren, znj. Fidelma Donlon, takuan sot zëvendësministrin e Drejtësisë së Kosovës, Blerim Sallahu dhe delegacionin e Kosovës në ambientet e DhSK-së për një vizitë.

Kjo u bë e ditur me anë të një komunikate për media nga ministria e Drejtësisë.

“Ndër temat që u diskutuan ishin skema e ndihmës juridike e DhSK-së, vizitat familjare të të paraburgosurve dhe lehtësimi i vizave në këtë drejtim. Gjithashtu u diskutua për kushtet e paraburgimit të cilat duhet të jenë në përputhje me standardet dhe konventat ndërkombëtare”, thuhet në komunikatë.

Delegacioni gjithashtu vizitoi ambientet dhe sallën e gjyqit. Kjo vizitë vjen pas një takimi që Kryetarja dhe Administratorja e DhSK-së patën me Ministren e Drejtësisë së Kosovës në Prishtinë më 9 shtator 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *