Tea e Bearti zihen “mat” në Prishtinë

Lajme

Ja në çfarë pozite u zunë Tea dhe Bearti në Prishtinë.

Aktualisht janë çifti më i komentuar e më i pëlqyer në shoubizin shqiptar.

Tea dhe Bearti, këtë periudhë të fillimit të lidhjes me një vrull të madh të interesimit dhe lajmeve nuk kanë folur përkundër kërkesave.

Me mirësjellje, ata ndaluan dhe shuajtën pak nga kurreshtja e madhe e ndjekësve të tyre në këtë periudhë.

Në vijim materiali i plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code