Sa ndryshe duket Vesa Luma kur është pa grim

Showbiz

Vesa duket krejt tjetër me fytyrën kur është pa grim,

Vesa Luma në çdo kohë është pjesë e lajmeve rozë, pasi që nuk i ndal postimet e shumta tek ndjekësit.

Duke qenë e dalluar në çdo kohë, ajo nuk shpëton pa kaluar në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Në shumicën e kohës, ajo ndan imazhe të shumta nga përditshmëria ku merr vëmendje me stilin që ka.

Fotografia e fundit e saj është komplet pa grim, ku duket krejt tjetër dhe befason me pamjen e saj.

Ja shikojeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *