Linda Halimi për herë të parë pas 10 vitesh e bën këtë gjë

Showbiz

Për herë të parë pas 10 vitesh, Linda Halimi e bën këtë gjë.

Linda Halimi është një emër mjaft i komentuar sa i përket ndryshimit në format trupore.

Së fundmi, me në të një postimi në llogarinë e saj në Instagram, ajo zbuloi se për herë të parë që nga viti 2011, nuk ka ushtruar në fitnes.

Por cila është arsyeja?

Ajo ka lajmëruar se do t’i nënshtrohet një procedure që njihet si BBL apo “Brazilian Butt Lift”.

BBL është një procedurë e specializuar e transferimit të yndyrës që rrit madhësinë dhe formën e vitheve pa implant. Yndyra e tepërt hiqet nga ijet, barku, pjesa e poshtme e shpinës ose kofshët me liposuksion, dhe një pjesë e kësaj yndyre më pas injektohet në mënyrë strategjike në vithe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code