Kënga Haziri po i shijon tej mase pushimet, është bërë si çokolladë

Showbiz

Kënga Haziri e ka një emër të ri – çokolladë.

Vajzat e të parit të Gjilanit, janë tejet të komentuara për pamjen e jashtme dhe stilin që posedojnë.

Kënga Haziri merr vëmendje përmes fotografive që i lëshon në rrjetin social Instagram.

Bukuroshja, bënë shëti në vende të ndryshme dhe një pjesë të mirë të eksperiencave të bukura i ndanë me ndjekësit e saj, shkruan kosovarja.

Kjo verë kanqenë mjaftë e angazhuar për bukuroshen, e cila nga pushimet në plazhe ka marrë ngjyrë çokollade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *