Enver Hoxhaj kopijon Vuçiçin

Lajme

Kandidati për kryeministër i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, sot në Radio Televizionin e Kosovës ka publikuar programin politik të kësaj partie nën slloganin “Rimëkëmbje”.

Ajo se çka ishte më interesante se programi politik që u prezantua i këtij subjekti garues në zgjedhjet e 14 shkurtit, është gjasimi tejet i madh me prezantimin e programit politik nga ana e Aleksandër Vuçiçit për zgjedhjet në Serbi.

Nga ngjyra e skenës deri tek prezantimi i kandidatëve, lidhja e tyre direkte, gjithçka e kopijuar nga prezantimi i bërë nga Vuçiçi.

Kjo ngjashmëri në mes Hoxhajt dhe Vuçiçit në prezantimin e programit të tyre politik nuk dihet se është koinçidencë apo e planifikuar.

Kujtojmë që platforma meKryeministrin.info kishte raportuar se edhe logo e prezentuar nga Hikmete Bajrami e Lidhjes Demokratike të Kosovës ishte blerë nga Rusia./meKryeministrin.info/

The post Enver Hoxhaj kopijon Vuçiçin appeared first on meKryeministrin.info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code