Dobësohet IPKO, Klan Kosova, Dukagjini e Kanal10 largohen nga kjo platformë

Lajme

Platforma televizive IPKO, ka njoftuar publikun se pas shumë vitesh bashkëpunimi, televizionet Klan Kosova, RTV Dukagjini dhe Kanal 10 nuk do të jenë më pjesë e kësaj platforme.

Kjo u bë e ditur përmes një njoftimi zyrtar nga IPKO, ku thuhet se ndërprerja e bashkëpunimit po bëhet për arsye komerciale.

Reporteri merr vesh nga burimet e saj, se brenda pak javësh nga kjo platformë do të largohen edhe disa kanale të njohura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *