Dashuri deri në vdekje, Melisa dhe Andi i thonë ‘po’ njëri-tjetrit

Showbiz

Melisa dhe Andi i thonë ‘po’ njëri-tjetri deri në vdekje.

Melisa dhe Andi po shijojnë romancën e dashurisë së tyre.

Çifitin më të këndshëm të ‘Përputhen’ tani po e shohim kudo bashkë, ata nuk hezitojnë të tregojnë përditshmërinë e tyre ne rrjetet sociale, shkruan lajmi.net

Është Melisa ajo e cila është më shumë aktive në Instagram, ku jo rrallë herë edhe hap pyetësor të duke iu dhënë hapësirë ndjekësve për ti adresuar pyetje e komente të ndryshme.

Ngjashëm ka vepruar edhe sot, tek sa një prej ndjekësve iu bëri pyetjen se “A mendoni se ti dhe Andi jeni bashkë deri në vdekje”?

Përgjigjaj e çifitit padyshim që ishte ‘Po”. Por sa realisht do të zgjasë kjo lidhje e zjarrtë e tyre mbetet për tu parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code