Dafina publikon këngën e re, kësaj radhe vjen me bashkëpunim

Showbiz

Ajo është njëra nga këngëtaret më aktive për momentin.

Dafina Zeqiri ka bashkuar forcat me Lyrical Son për këngën e re.

Pas suksesit me këngën ‘Hot Shorts’, ata sot publikuan këngën ‘Llafe llafe’.

Për tekstin është kujdesur Elinel dhe Lyrical Son ndërsa për melodinë Dafina.

Kjo këngë është prodhim i Entermedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *