Çfarë ka ndodhur me Hashim Thaçin? Ky është një ndryshimi i madh – pamjet e fundit befasojnë të gjithë

MË: 19 KORRIK 2020

Hashim Thaçi dikur dhe tani.21 vjet në politikë, ja çfarë ndryshimi i madh ka ndodhur tek Hashim Thaçi
Hashim Thaçi është President i Republikës së Kosovës, i zgjedhur më 26 shkurt 2016 në Kuvendin e Kosovës. Detyrën e presidentit e mori më 7 prill 2016, pas betimit solemn në Kuvendin e Kosovës.

Para se të bëhej president, Thaçi ka qenë një vit Zëvendëskryeministër i Parë dhe Ministër i Punëve të Jashtme (2014-2015), si dhe Kryeministër i Republikës së Kosovës në dy mandate (2007-2014).

Thaçi ka qenë kryetari i parë i Partisë Demokratike të Kosovës dhe është rizgjedhur vazhdimisht kryetar i partisë, deri më dorëheqjen e tij më 26 shkurt 2016, para se të votohej për President të Kosovës.

Vitet në politikë, i kanë sjellë edhe një ndryshim të madh presidentit aktual. Ky ndryshim është aq i madh, sa që edhe nuk mund ta njohësh Thaçin e viteve 1999-2000.

Është pikërisht një fotografi e cila po qarkullon në rrjetet sociale, që tregon për ndryshimin e madh që ka ndodhur tek Thaçi.

Ja pamjet:

InfoDiaspora: