20 vjeçarja humb ndjenjat pak minuta pas vaksinimit me Pfizer

Lajme

Një vajzë 20 vjeçare është shtruar në spital në Kretë, pasi humbi ndjenjat, pak minuta pasi ishte vaksinuar.

Pasi humbi ndjenjat, një i afërm i ngushtë i saj që ishte bashkë me të, menjëherë e dërgoi vajzën në një qendër shëndetësore, ku iu dha ndihma e parë.

Sidoqoftë, siç tha një i afërm i vajzës, asaj i duheshin më shumë se 5 minuta për t’u rikuperuar ndërsa më pas edhe dy herë të tjera humbi ndjenjat.

“Ajo është 20 vjeç! Nuk kishte probleme shëndetësore, shkonte në palestër çdo ditë”, tha e afërmja e saj.

Pas kësaj, u gjykua e nevojshme që të transportohej në spital, ku ajo ende po trajtohet.

Nuk është e qartë se çfarë e shkaktoi këtë gjendje te vajza, apo nëse kishte një problem të mëparshëm shëndetësor.

Sipas informacionit të fundit që familjarët morën nga mjekët, ekzaminimet e saj deri më tani janë të mira.

“Sipas informacionit të vlefshëm dhe të sigurt, zhvillimi i shëndetit të saj është i mirë. Është e mundur që stresi që ajo ndjeu pas vaksinimit të shkaktojë një reagim të tepruar të sistemit nervor dhe episodeve të fikëtit”, shkruajnë mediet e huaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *